Џомба, ти благодариме !

Џомба е вистинска класа.

Во предвечерието на европското првенство неможевме да имаме подобар гостин. Џомба е рол модел како се станува спортист, професионалец, патриот!

На големиот Македонски православен празник Бадник разговараме за ракометот за Металург, за Вардар, за Македонија !

Џомба ти благодариме за се !

Сподели на
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

ЧИТАЈ РАКОМЕТ СО ГОРАН ЃОРГОНОСКИ....

Се уште СВЕЖО....

ПОСЛЕДНИ 5...