Битолски ракометни муабети

Битолската публика е одличен познавач на ракометот.

Со Боб и Џаро разговараме за ракометот, за Битола, за притисокот, за амбициите. Колку чаршијата влијае на ракометните настани. Зошто ракометот е толку важен во Битола, како се станува ракометен вљубеник.

Погледнете во најновиот САМО РАКОМЕТ подкаст директно од Широк Сокак од легендарниот Тач …

Сподели на
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

ЧИТАЈ РАКОМЕТ СО ГОРАН ЃОРГОНОСКИ....

Се уште СВЕЖО....

ПОСЛЕДНИ 5...