Борко Ристовски: Ваучерот е создаден за корупција! С2Е1

Во континуираните обиди, во склад со заложбата на САМО РАКОМЕТ, за подигање на нивото на Македонскиот ракомет, разговаравме со легендарниот Министер за Одбрана на Македонија, Борко Ристовски.

Каде е сега, каква е неговата улога во Вардар? Какви се амбициите на Вардар ?

Разговаравме и за состојбите во клубовите но најважно за состојбите во Македонскиот ракомет.

Што треба под итно да се промени!

Погледнете…

Сподели на
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Се уште СВЕЖО....

ПОСЛЕДНИ 5...