Илија Темелковски, Глави не смее да се сечат !

Најголемите успеси на Македонскиот младински ракомет се врзани со неговото име. Икиќ ја одведе Македонија до 4 то место на Европското во Полска 2002 година и до 6 то место на Светското 2017.

Под негова палка се развиваше и сениорската репрезентација.

Како стигнавме до тука и како понатаму, дали има надеж и кога повторно ќе се радуваме, погледнете во нашиот подкаст …

Сподели на
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

ЧИТАЈ РАКОМЕТ СО ГОРАН ЃОРГОНОСКИ....

Се уште СВЕЖО....

ПОСЛЕДНИ 5...