Кадетите одат на Светско !

Сигурно еден од најдобрите Македонски леви бекови, Раде Стојановиќ е на чело на Македонската ракометна кадетска селекција.

Минатата година во краток период создаде сериозна селекција од Македонски таленти. Успехот во Рига, пријателските натпревари и подготовките за светското. Како се справува со предизвикот, кои му се постулатите, какви се плановите, дали има таленти, соработката со Бранче, Злате, Наум, се прашањата кои му ги поставивме.

Одговорите и многу други теми во новиот подкаст на САМО РАКОМЕТ.

Погледнете …

Сподели на
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Се уште СВЕЖО....

ПОСЛЕДНИ 5...