Клуб репрезентација за спас на Македонскиот женски ракомет !

Фото РФМ

Имавме исклучителна привилегија на гости да ни дојде Тања Андрејева.

Тања е една од Македонските најуспешни ракометарки и клубски и репрезентативно. Посветена со сето свое срце на ракометот отворено зборува за минатото и сегашноста. Македонскиот женски ракомет го допира дното. Има ли надеж?

По примерот на Црна Гора, клуб репрезентација е единствено решение за излез од бездната во која е паднат македонскиот и клубски и репрезентативен ракомет.

Погледнете…

Сподели на
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Се уште СВЕЖО....

ПОСЛЕДНИ 5...