Начевски и Николов, Суперлига од 10 екипи за доброто на Македонскиот ракомет !

Да се биде прв во светот е навистина голема работа.

Македонија за среќа родила такви синови. Славе и Џоле, со години се дел од кремот на светскиот ракомет.

Ние пак од САМО РАКОМЕТ, сме привилегирани да имаме такви пријатели, соговорници…

Уживајте

Сподели на
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

ЧИТАЈ РАКОМЕТ СО ГОРАН ЃОРГОНОСКИ....

Се уште СВЕЖО....

ПОСЛЕДНИ 5...