Новиот газда на Вардар, новиот тренер на Пелистер, Подкаст S1E7

Антиципацијата е еден од прекрасните сегменти на модерниот ракомет. Анализата и сублимирањето на податоците, како неминовност.

Собираме информации, вклучувајќи ги популарната дојава и допрен глас. Некој ќе рече чаршиски муабети но некој и каде има дим има и оган.

Во кој правец ќе се движат двата моментално нај јаки македонски ракометни клубови? Какви се нивните цели и методи за остварување на истите?

Тези и прашања за кои не ги знаеме одговорите но можеме да претпоставуваме. Погледнете во новата епизода на подкастот САМО РАКОМЕТ…

Сподели на
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Се уште СВЕЖО....

ПОСЛЕДНИ 5...