Од Кале преку Јане до Келн, со Филип Илиев С1 Е8

Овојпат за ракометот разговаравме од зад кулисите.

Не дека нашиот гостин доаѓа од театарско семејство, но затоа што тој својата љубов и страст за ракометот ја соединил со волонтирањето за двократниот европски шампион, скопски Вардар!

Со Филип Илиев откриваме нешто повеќе за Вардар, за натпреварите во Лигата на Шампионите, за Данците, за солзите, за соблекувалната…

Погледнете

Сподели на
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Се уште СВЕЖО....

ПОСЛЕДНИ 5...