САМО РАКОМЕТ PODCAST С1Е3! Со Дарко Петровски од РК Аеродром

Пелистер на прав пат, критиките оправдани кон Бабиќ дадоа резултат. Сега сето внимание насочено кон Вардар и Вујовиќ.

За нас и уште една мнооогу важна тема за која со Дарко навистина можеме суштински да разговараме. Како да создадеме ракометар и што се е потребно. Кои се пречките и што треба во иднина да се менува.

Погледнете ја Третата епизода од SAMO RAKOMET PODCAST !

Сподели на
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Се уште СВЕЖО....

ПОСЛЕДНИ 5...