Скопје домаќин на GLOBAL HANDBALL SUMMIT 2023

Една идеја за собир на еминентни ракометни работници, со цел на надополнување на знаењата, во јануари ќе доживее премиера.

Со Горан Стојков разговараме за овој несекојдневен настан, за гостите за говорниците.

Нема да пропуштиме да дознаеме нешто повеќе и за состојбите во Вардар и во Македонскиот ракомет.

Погледнете …

Сподели на
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Се уште СВЕЖО....

ПОСЛЕДНИ 5...