Пелистер покажува класа

Релаксирано попладне во Шабац, домот на европскиот првак од едно старо време. Пелистерци демонстрираа класа, иако Металопластика е далеку од конкурентен тим, ангажманот и сериозноста на легендата на нивната клупа Вуковиќ, покажува дека никого не респектираат.

Прекрасна беше забелешката на тајмаутот,

Секој води своја борба…

Забелешка која во нашево општество има длабоки корени !

Во очекување на спектаклот во Битола против германски Магдебург, сите очи вперени во Борис Трајковски, каде нашите девојки играат 3 важни натпревари !

Сподели на
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Се уште СВЕЖО....

ПОСЛЕДНИ 5...