Џомба, ти благодариме !

Џомба е вистинска класа. Во предвечерието на европското првенство неможевме да имаме подобар гостин. Џомба е рол модел како се станува спортист, професионалец, патриот! На големиот Македонски православен празник Бадник разговараме за ракометот за Металург, за Вардар, за Македонија ! Џомба ти благодариме за се !