Паметам

Кога Металург примаше по 4 голови во полувреме во лигата на шампионите денеска само во првото 20. Паметам и кога со автобус се патуваше 2-3 дена … ама бевме низ југославија на … матурска екскурзија. Паметам и чичко Доне касапот колкав мев имаше … а небеше ракометар. И донесов одлука да не ја анализирам играта […]