Славните денови на Македонскиот ракомет…

Се минато ! И не само како заклучок извлечен по вчерашните очајни претстави на двата и историски гледано најдобри Mакедонски тимови, туку и како дедуктивно извлечен заклучок од активностите на сите Македонски клубови во последните три сезони. Ќе почнам одзади. Ниту еден клуб сем Вардар и Пелистер, а имаше неколку кои грчевито се бореа за […]