НАНТ ЌЕ ИГРА ВО 1/4 ФИНАЛЕ. НАНТ ЗАСЛУЖЕНО ЌЕ ИГРА ВО 1/4 ФИНАЛЕ

Гледавме еден исклучително квалитетен и интересен натпревар во кој на крај сепак се потврди правилото, дека понатаму оди подобриот. Тимот на Нант, секако беше подобар речиси во сите сегменти. Имаа контрола на играта цело време, го контролираа и резултатот цело време и што е најважно уште еднаш ученикот се покажа подобар од учителот. Во случајов […]