Младен Ракчевиќ, страста за ракометот преточена во страст за виното

Младен Ракчевиќ во Mакедонија помина безмалку 10 години, го носеше дресот на Вардар а потоа и на лутиот ривал Металург, денеска пензиониран од ракометот посветен на една негова голема страст од младоста, виното. Го посетивме во неговата винарија, во Стара Црна Гора, како што тој вели, на пола пат од Подгорица кон Цетиње. Само треба […]