Немања Прибак, Најубавите ракометни години ми беа во Македонија! С1 Е12

Немања Прибак, своите најдобри ракометни денови ги помина во Вардар во Македонија. Разговаравме во еден не ракометен амбиент, во Новосадското Позориште, во предвечерјето на премиерата на Ричард III, во режија на најдобриот современ македонски тетарски режисер, Дејан Пројковски. Се разбира со Немања разговаравме за Ракомет! Првото доаѓање во Скопје, Вујо, Михајло, кариерата го носеше и […]