Изненадување во Охрид ?

Во Охрид, со новиот стручен штаб но со кратка клупа пристигна Металург. Барајќи рехабилитација и свеж ветар, налетаа на добро организираните, силно мотивираните и очигледно одлично тактички и физички подготвените охриѓани. Тие наумиле да земат уште еден трофеј од сериозен тим иако плејофот и не им започна сјајно, изгубија од Бутел и Вардар, но по […]