Сакам да направам историја !

МЕГА интервју со селекторот Кирил Лазаров 2/2 Да го погледнеме и стручниот штаб. Делува генијална идејата за широк состав, составен од исклучително искусни и заслужни борци, но сепак со малку тренерски стаж. Ќе биде тоа предност или? Кој која улога ќе ја има и дали ќе имаме и тренер на голманите? Кирил Лазаров: Задоволство како […]