Бутел немоќен, судиите Европeиски ?

Прелетувам преку сајтовите на Бутел и Алпла Хард, тие вчера го одиграа реваншот. Натпреварот се играше во Борис Трајковски, пред симпатична публика и по енергија и по бројност. Констатиравме дека на Скопје му треба сала со капацитет од 1000-2000, гледачи. Неоценувајќи ја естетиката и вештината на веб дизајнерот, застанувам кај секцијата спонзори. Бутел има 10, […]