Вардар покажа респект кон Алкалоид

Фото РК Алкалоид Саботниот натпревар од Супер ракометната лига покажа неколку интересни факти. Вардар за првпат годинава покажа респект кон еден свој противник и заигра од првиот момент со полна пареа. Можеби котелот високиот притисок не го одржуваше континуирано до самиот крај, но и ова доволно беше. Наративите од двете страни различни, но коректни! Шампионот […]