ПАСИВНА

Ја најавувам со огромно задоволство рубриката ПАСИВНА, посветена на актерите популарно наречени луѓе во црно, иако одамна боите не се како некогаш. Македонија со години има одлични судиски парови кои судејќи на високо а понекогаш и на врвно ниво ја претставуваат Македонија во одлично светло. Рубрика во која со познати и реномирани судии ќе се […]