Клуб репрезентација за спас на Македонскиот женски ракомет !

Фото РФМ Имавме исклучителна привилегија на гости да ни дојде Тања Андрејева. Тања е една од Македонските најуспешни ракометарки и клубски и репрезентативно. Посветена со сето свое срце на ракометот отворено зборува за минатото и сегашноста. Македонскиот женски ракомет го допира дното. Има ли надеж? По примерот на Црна Гора, клуб репрезентација е единствено решение […]