Каде плови овој брод ?

Фотот РК Металург

Во недела попладне во очекување на вонсерискиот планетарен спортски спектакл Super Bowl LV, му поставувам прашање на сопственикот на ракометниот клуб од Скопје од гордата населба Автокоманда, РК Металург…

Што побогу правиш човеку ?

И навистина неможам да разберам да дозволуваш сево ова да се случува и да ги оставиш луѓето од раководството и играчите, тренерите, да паднат толку ниско.

Толку … иако има за што да се коментира после фијаското во Москва, решив да ставам точка.

Сподели на
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Се уште СВЕЖО....

ПОСЛЕДНИ 5...