Кирил Лазаров, Капитенот, Селекторот

Фото Ракометна Федерација на Македонија

Отворено за ракометни прашања со нашиот но и светски Кирил Лазаров.

За одлуката, за системот, за плановите, за играчите. За новите лица.

Ќе играме жестока одбрана или за гол повеќе?

Ќе го видиме ли селекторот на клупата на некоја македонска екипа?

Наскоро интервју со Кирил Лазаров на САМОРАКОМЕТ

Сподели на
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Се уште СВЕЖО....

ПОСЛЕДНИ 5...