Саздовска Јована

Колку е тешко да успееш во женскиот ракомет ? Како се стигнува до репрезентација ? Што е потребно за Македонија да оди чекор понапред ?

И уште повеќе информации во разговорот со нашата репрезентативка наскоро во САМОРАКОМЕТ ?

Сподели на
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Се уште СВЕЖО....

ПОСЛЕДНИ 5...