Златко Јанакиевски

Златко Јанакиевски

Фото РК Металург

Новиот кондициски тренер во стручниот тим на Иван Марковски, откако го презема кормилото на скопски Металург, човек со огромно знаење и искуство.

Покрај новата улога во РК Металург, го најавуваме и како наш аналитичар и критичар.

Наскоро во САМОРАКОМЕТ Златко Јанакиевски.

Сподели на
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Се уште СВЕЖО....

ПОСЛЕДНИ 5...