Металург рутински

Конечно дочекав момент за насловов. Металург распродаваше карти за 40 минути, беше македонска и европска сензација. Беше на врвот, но … Сега делува дека е повторно на вистински пат. Доколку финансискиот мозаик повторно не се растури, Скопје, Македонија и Европа ќе може повторно да ја почуствува енергијата од Автокоманда. Од друга страна огромна честитка за […]