Илија Темелковски, Глави не смее да се сечат !

Најголемите успеси на Македонскиот младински ракомет се врзани со неговото име. Икиќ ја одведе Македонија до 4 то место на Европското во Полска 2002 година и до 6 то место на Светското 2017. Под негова палка се развиваше и сениорската репрезентација. Како стигнавме до тука и како понатаму, дали има надеж и кога повторно ќе […]