На Македонија и требаат нови ракометни сали !

Фото РК Алкалоид Денеска Македонската Супер Лига е поделена во две групи по 8 екипи, вкупно 16. Формат кој е нов, но не и конечен. РФМ во вечна потрага по најоптималниот можен систем во кој сите ќе бидат задоволени. И силните и малите и оние помеѓу. Дали е возможно тоа? Во женската лига состојбата е […]