Веселин Вујовиќ: Вардар е последниот клуб кој ќе го тренирам !

Понеделник во Скопје 11,октомври е, голем македонски празник, јас разговарам со Веселин Вујовиќ, икона на југословенската спортска јавност како играч пред се на Металопластика но и на Југословенската репрезентација. Трократен освојувач на лигата на шампиони два пати со нашата Металопластика и еднаш со Барселона. Еден куп на злата, сребра и бронзи со Југославија, од врвни […]