Вардар моќно!

Првата асоцијација на моќната изведба во арената Јане Сандански, беше онаа најавата на Шварценегер во епскиот Терминатор. I’ll be back Да Варадра се врати, Вардар е жив, полетен енергичен полн со самодоверба. Пред неполни два дена, на пресот воочи овој дуел, Вујовиќ беше исклучително внимателен. Токму вечерва по победата кажа дека безмалку и е изненаден […]