САМО РАКОМЕТ e резултат на страста, љубовта и желбата да се промовира, популаризира и помогне во развојот на овој прекрасен спорт РАКОМЕТ.

Почетоците на проектот датираат одамна, но вистински поттикнувач беше всушност периодот на Корона кризата и отсуството на натпревари а уште повеќе невозможноста да се биде во сала.

Конципиран е како медиум во кој ќе се анализираат, коментираат натпревари, првенства, тактики, стрaтегии, тимови, играчи и секако тренери.
Како главни аналитичари, коментатори ќе имаме серија на видни и невидни имиња од и вон ракометот.

ИМПРЕСУМ

1. Менаџмент:

  • Управител: Виктор Христоски
  • Администрација: С-С Акаунтинг

2. Уредништво:

  • Главен и одговорен уредник: Виктор Христоски
  • Заменик уредник: Симон Комински

3. Редакција:

  • Виктор Христоски
  • Симон Комински
  • Љиљана Поповска

4. Фото

  • Леа Христоска

5. Веб дизајн и изработка

 

КОНТАКТ

Е мail: info@samorakomet.mk
Тел: 070 344 814
Адреса: ул.Благоја Стефковски бр.36 Скопје, Македонија
Mаркетинг: 070 344 814