Who let the dogs out, WHO ?

Какво полуфинале ! Започна нервозно, ПСЖ под огромниот свој притисок, Олбор малку збунети од настанот. За девет минути само 3 гола видовме. Гигантот сепак профитираше. Започна Раул со агресивна и убава одбрана. Атлетата Наи го фрустираше Сандел на десно. Голманите одбранија по нешто, но сепак тука застанаа. Олбор заигра и 7 на 6 па полека […]