Анте Гаџа: Во Вардар има само Прва Виолина ! С2Е3

Анте Гаџа е првиот наш гостин од немакедонско говорно подрачје. Што се случува со играчот кога ќе се повреди, колку е тешко да си на трибини. Со Анте зборувавме за ракометот за најдобрите 7, најдобриот тренер, за Хрватска и Македонија, Го прашавме дали Вардар има маани… Одличен соговорник, погледнете…