САМО РАКОМЕТ S1E9 Давид Дејвис, Веспрем е идеален противник за Вардар !

Давид Дејвис Камара, Извонреден гостин, исклучителна личност, врзан спортски за Македонија. Во  2014 пристигна за прв пат во Скопје и тоа беше првата задача. Неколку години во Скопје потоа Русија, Египет и еден вистински предизвик Веспрем од 2018 до 2021, во тие години двe учества на Ф4, едно финале, и една елиминација во четвртфинале. Дали […]