А сега нешто комплетно различно

На почеток навидум се исто но сепак различно ! Во првиот состав на десен бек Велковски, местото кое го заслужи апсолутно по минатонеделната партија во Словенија и одговори во висок ритам со голови, игра во одбрана, прецизно разигрување и неколку перфектни асистенции до пикер . Танковски на центар, нешто што сладокусците во Македонија го очекуваат […]