САМО РАКОМЕТ S1E13 Oдиме во КИНА со Иван Марковски.

Иван Марковски од самиот почеток на подкастот беше со нас. Бараме одговори за ракометни прашања. Македонската репрезентација и нашите два во моментов најдобри клубови, ни се во фокусот. Разговаравме за промените во играта за очекувањата во следната сезона. Дали Талески и Кузмановски конечно ги видовме во вистинско светло? Иван е со нов меѓународен предизвик, а […]