Струга версус Добој

Фото Точка Зошто во Добој гостува Барселона а во Струга Панчево?Искрено не сум бил ни во Панчево ни во Барселона но разликата е значајна. Да почнам најпрво од пресот, иако уредно најавен со поканети десетици редакции во АМС на 8 кат, никако неможеше да почне. Столчиња недоволно, како да знаеле дека едвам 2-3 новинари ќе […]