PSG KIEL

Што гледавме вечерва? Што можеме да извлечеме како заклучок? Што еден вљубеник во ракомет, би можел да извлече како коментар или како забелешка што ќе се памети? Нема да го анализирам натпреварот, класично, коментаторски туку ќе се обидам да ги извлечам најважните моменти. А ги имаше многу. Вечерва гледавме одличен ракомет. Имавме одличен натпревар, и […]