Томи се враќа дома !

Томи Јагуриновски е дел од новиот македонски ракометен бран. Веќе во 2018 беше јасно дека ракометната иднина му е светла. Како живее, како донесува одлуки. Кои се неговите слабости и добри страни. Од следната сезона се враќа дома, во Вардар. Го прашавме Томи и за следното светско, погледнете…