И волкот сит и овците на број ?

Споредувајќи го овој резултат со оној ланскиот во Скопје, кога натпреварот заврши нерешено со гол на норвежаните во последната секунда, а земајќи впредвид дека Вардар е 30% посилен се извлекуваат два заклучоци. Прво, и Елверум е 30% посилен од лани, а не делува така, и второ пред Вардар следат големи искушенија во ЛШ. Натпреварот на […]