КУПОТ ВО ПОЛН СЈАЈ !?

Фото ЖРК Металург Почнувам со горчливиот вкус на очајната организација !!! Повторно како и во Скопје, организаторите, дозволија насилството да ги добие своите 5 минути. Неможам да разберам како е можно на финале на куп да влезат навивачи со палки, железни шипки и пиротехнички арсенал. Па ние една пластична вувузела неможеме да внесеме, ние обичните […]