Златко Јанакиевски

Златко Јанакиевски

Фото РК Металург Новиот кондициски тренер во стручниот тим на Иван Марковски, откако го презема кормилото на скопски Металург, човек со огромно знаење и искуство. Покрај новата улога во РК Металург, го најавуваме и како наш аналитичар и критичар. Наскоро во САМОРАКОМЕТ Златко Јанакиевски.