Битката за суперлигата започна

Факт е дека годинава македонската ракометна сцена е во фокусот. Враќањето на сехашите, амбициозна женска супер лига, за првпат со директни стрим преноси и интересна како никогаш досега битка на прволигашите за влез во елитата. Со 19 екипи во две групи поделени започна сезоната во првата лига. А таму по бранувањата помеѓу КЛ 7 и […]