Јовиќ: Ќе симнеме еден скалп во Лигата на Шампионите !

По неуспешните епизоди со Агрономот и Викингот, управата на Пелистер го сврте листот. Ангажманот на Јовиќ, џекпот ! Како овој ученик на Червар, влезе тивко а крена многу прав. По 18 години пост, Битола повторно се радува на шампионска титула. Кои се неговите принципи, ставови и планови. Како гледа на новиот ултимативен призвик, Лигата на […]