Јовиќ: Ќе симнеме еден скалп во Лигата на Шампионите !

По неуспешните епизоди со Агрономот и Викингот, управата на Пелистер го сврте листот. Ангажманот на Јовиќ, џекпот !

Како овој ученик на Червар, влезе тивко а крена многу прав. По 18 години пост, Битола повторно се радува на шампионска титула.

Кои се неговите принципи, ставови и планови. Како гледа на новиот ултимативен призвик, Лигата на Шампиони и на кого се ќе се потпира во тие натпревари.

Погледнете…

Сподели на

ЧИТАЈ РАКОМЕТ СО ГОРАН ЃОРГОНОСКИ....

Се уште СВЕЖО....

ПОСЛЕДНИ 5...