Голот на Пранди, чекорите на Џим и уште некоја контроверза ! ПАСИВНА на САМО РАКОМЕТ

Многу прашина се крена по натпреварот Франција Шведска.

Судии нашите Македонци, Славе и Џоле. Едни од најдобрите ракометни судиски парови на планетава Земја.

Имаше ли грешки, дали правилата треба да еволуираат и уште многу интересни ракометни теми…

Сподели на

ЧИТАЈ РАКОМЕТ СО ГОРАН ЃОРГОНОСКИ....

Се уште СВЕЖО....

ПОСЛЕДНИ 5...