Чиста десетка !

Во една од своите најдоминантни сезони во ЕХФ лигата на шампиони, ракометната секција на славниот фудбалски гигант од Каталонија, Барселона, ја освои својата 10 та европска тутула. Респект, 20 натпревари и 20 победи. Последната и најважната во финалето вчера против апсолутните но бесконечно симпатични аутсајдери Олбор. Финалето за нас засенето од историскиот деби за Македонија […]